Variphone Series

1 Symphony

1 weg op maat gemaakte In-ear

De eerste stap naar volledig op maat gemaakte In-Ear monitors was nog nooit zo eenvoudig. Bent u een debuterend- of budget minded muzikant of eerder een enthousiaste muziekliefhebber, dan is deze serie zeker een aanbeveling. Er zijn weinig compromissen want door maatwerk wordt optimaal draagcomfort gegarandeerd.
Laat je verrassen want dit zijn op maat gemaakte In-Ears tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
En zoals de complete Variphone series worden deze geleverd met vervangbare kabels, degelijke aluminium opberg box en de nodige reiniging accessoires.

Go 2 Rock

2 weg op maat gemaakte In-ear
Indien je op zoek bent naar een betaalbaar, doch uiterst dynamisch klinkend In-Ear systeem, dan is dit wellicht de beste keuze. Zorgvuldig uitgebalanceerde drivers over een passieve 2-weg cross-over leveren een indrukwekkend klankbeeld met enige accenten in de diepe-doch strakke basweergave.

Niet alleen voor live gebruik, we zijn ervan overtuigd dat menig muziekliefhebber dit wel kan bekoren.

Volledig op maat gemaakt, maar ook gefabriceerd volgens de regels van de kunst in onze eigen Labo’s. “Musician’s favorite”, want deze In-Ear klinkt super, en die mening werd al meermaals gedeeld.

Wellicht de meest prijs/kwalitatieve In-Ear op de markt, afgeleverd met vervangbare kabels, degelijke aluminium opberg box en de nodige reiniging accessoires.

3 For Live

3 drivers, 2 weg systeem
Met een vette knipoog naar dynamisch bereik mag deze In-Ear zeker de waardige opvolger zijn van broer “Rock-2-go”. Ben je op zoek naar net iets meer punch, iets meer diepgang, zonder het klankbeeld ook maar enigszins te beïnvloeden, dan is dit wellicht een absolute aanrader.

Dit “tripple driver” systeem kan op elke live sessie worden ingezet ongeacht welk instrument er wordt bespeeld. Laat je verrassen door zijn dynamisch doch accuraat klankbeeld dat misschien iets meer de “smiley Bass” zal presenteren.

Vakmanschap in een uiterst verfijnde oordop. Wellicht bent u diegene die daarvan kan meegenieten.

Kan ook aangesloten worden op andere audioapparaten zoals Ipod’s, Mp3 spelers, voor allen die al wat hogere eisen stellen aan klankbelevenis.

Uiteraard op maat gemaakt in onze labo’s, daarom kan u steeds een optimale service verwachten.

Quad

IN-EAR monitors hoeven niet per definitie opgebouwd te zijn uit talrijke drivers, dat hebben inmiddels de Go-2-Rock en de 3-for-Live reeds bewezen.

Echter bij de ontwikkeling van de Quad waren we zeer verrast over de Dynamiek die deze IN-EAR teweegbrengt.

De QUAD is, zoals de naam reeds doet vermoeden, opgebouwd uit 4 drivers per oortje, aangestuurd door een 3-weg cross-over. Big Sound met een vette knipoog naar “Punchy” laag aangevuld met kristalhelder Mid- en hoog.

Een klankbeeld wat menig artiest zal bekoren zij het in studio of tijdens Live performance.

Ontwikkeld en gefabriceerd in onze Labo’s van Variphone International te Peer (BE). Vandaar dat we optimale kwaliteit en service kunnen garanderen.

De QUAD wordt volledig op maat gemaakt met tal van opties naar eigen keuze. Uiteraard zijn de vervangbare kabels, degelijke aluminium opberg box en de nodige reiniging accessoires een standaard bij aflevering.

6 without limits

Variphone "6 driver IEM"

Onze “6” driver IN-EAR monitor is de nieuwste telg onder de Variphone serie.

Uit onze reeks biedt deze de meeste ‘headroom’, een klankbeeld wat menig artiest zal bekoren zij het in studio of tijdens Live performance.

Zoals de naam doet vermoeden is deze IN-EAR opgebouwd uit 6 drivers per oortje, aangestuurd door een 3-weg cross-over. Een  setup om kortweg “U” tegen te zeggen. Qua dynamiek is deze echt uniek in zijn prijsklasse. Zeer gedetailleerd dankzij de fine-tuning van het volledige klankspectrum, met nog steeds die vette knipoog bij de diepe bassen, uitgebalanceerde “mids” en kristalheldere hoge tonen.

Ontwikkeld en gefabriceerd in onze Labo’s van Variphone International te Peer (BE). Vandaar dat we optimale kwaliteit en service kunnen garanderen.

Ook deze wordt volledig op maat gemaakt met tal van opties naar eigen keuze. Uiteraard zijn de vervangbare kabels, degelijke aluminium opberg box en de nodige reiniging accessoires een standaard bij aflevering.

MusiciansHearing

Bossa Novastraat 17 
1448 VN Purmerend 
T. +31 (0)6 14169598