Westone Elite Series

ES 10

Are You Ready To Rock?

De ES-10 is een breedband in-ear monitor met een dynamische klankweergave die voldoet aan professionele kwaliteitseisen. Dankzij de perfecte pasvorm en akoestische afsluiting van het gehoorkanaal dempt de ES-1 het ‘storende’ omgevingslawaai met 26 dB. Uitermate geschikt voor live-optredens zonder ‘on-stage’ monitors. De ES10 is synoniem voor kwalitatief hoogstaande muziekweergave voor de ‘budget minded’ muzikant.

ES 20

Own The Gig

De Westone ES20 is ontwikkeld op basis van de allerhoogste professionele kwaliteitseisen. Op het gebied van getrouwe klankweergave zonder twijfel een zeer accurate in-ear monitor. Elk oorstukje is voorzien van twee drivers. Eén voor de hoge tonen en één voor de lage tonen met een passieve cross-over. Het principe van twee drivers zorgt voor het uitzonderlijke frequentiebereik. De gemiddelde dempingwaarde van deze monitors bedraagt 26 dB. Nog steeds een topper onder de in-ear monitors.

ES 30

in ear monitor op maat

De ES30 is de nieuwste toevoeging aan de bekende Elite Series, speciaal ontworpen om  artiesten een goed uitgebalanceerde in ear monitor aan  te bieden ongeacht welk instrument ze bespelen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en door zijn reëel 3-weg design (afzonderlijke laag, midden en hoge tonen) bied de ES30 een ongelooflijk klankspectrum zonder specifieke frequenties te accentueren.

De allereerste echte op maat gemaakte 3-weg in-ear monitor die geschikt is voor iedere artiest. Met zijn geluidsdemping van 25dB en het perfecte draagcomfort, dat enkel een op maat gemaakt in ear systeem kan bieden, is de ES30 de beste keuze voor meest veeleisende muzikant.

De ES30 is bovendien een zeer geschikte oplossing voor elke muziekliefhebber die zijn iPod® of media installatie drastisch wil  verbeteren door middel van een high-end, goed gebalanceerd en op maat gemaakt In-ear systeem.

ES 50

Het podium en verder

De Westone ES50 verenigt in zich alles wat we de laatste 15 jaar geleerd hebben over in-ear monitortechnologie. Z’n ultieme geluidskwaliteit is dan ook een lust voor het meest kritische oor en voldoet aan de hoogste eisen van de professionele muzikant of muziekliefhebber. Deze nieuwe telg onder de Elite series is opgebouwd uit 5 gebalanceerde drivers samen met een 3-weg cross-over. Deze opzet staat garant voor een perfecte geluidskwaliteit, helderheid en een brede frequentiegang, wat resulteert in een geluidsbeeld en een dynamiek die men enkel kan verwachten van monitors die opgebouwd zijn met meerdere speakers.

ES 60

ES60: De absolute top

Dé sublieme in-ear monitor voor de muzikant op het podium: de Westone ES60 beschikt over zes meesterlijk gebalanceerde drivers gecombineerd met een 3 weg cross-over systeem. Het eindresultaat is een ongeëvenaarde sonische zuiverheid. De ES 60 vertegenwoordigt het hoogtepunt van alles wat we hebben geleerd over de in-ear monitor technologie sinds de eerste ingebruikname in 1996. Ontworpen voor de professionele muzikant en mede door de zachte tip de meest comfortabele in-ear monitor op de markt.

MusiciansHearing

Bossa Novastraat 17 
1448 VN Purmerend 
T. +31 (0)6 14169598