UM PRO 10

Universele ‘single driver’ in-ear monitor | Prijs € 165,10

"The new and improved"

De Westone UM PRO 10 is een single driver in-ear monitor die een uitstekende geluidskwaliteit tegen een betaalbare prijs biedt. Met de meegeleverde comfortabele star en true fit schuimtips kan de UM PRO 10 uren onvermoeid luistergenot bieden met een beschermende demping van 25 dB. De UM PRO 10 is de perfecte instap in-ear of voor het persoonlijk beluisteren van muziek. Uitgerust met een duurzame 50" stereo ‘Y’ EPIC vervangbare kabel en 3.5mm stereo jack is de UM PRO 10 tevens perfect voor audio apparaten. De UM Pro 10 kan optioneel voorzien worden van “UM56” passende maatoorstukjes. De UM PRO 10 is standaard zwart van kleur met transparante behuizing.

UM PRO 20

Universele ‘dual driver’ in-ear monitor | Prijs € 320,65

"The new and improved"

De Westone UM PRO 20, uitgerust met 2 drivers, is ontwikkeld voor hoogst professioneel gebruik en garandeert daarom een ongelooflijke lage frequentie respons met heldere midden- en hoge tonen. De UM PRO 20 is de beste keuze voor artiesten die hoge geluidskwaliteit wensen tegen een betaalbare prijs. De comfortabele premium comfort tips staan garant voor langdurig gebruik zonder vermoeidheid. De UM PRO 20 is uitgerust met een duurzame 50" stereo ‘Y’ EPIC vervangbare kabel en 3.5mm stereo jack. Door een beschermende demping van 25dB is de UM PRO 20 de perfecte keuze voor optredens of voor het persoonlijk beluisteren van muziek. De UM PRO 20 is de best betaalbare ‘dual driver’ monitor op de markt. De UM Pro 20 is standaard zwart van kleur met transparante behuizing.

UM PRO 30


Universele 3-weg in-ear monitor | Prijs € 423,50

''The new and improved''

De Westone UM PRO 30 is een universeel 3-weg systeem met volledig gescheiden Bas, Mid en Hoog driver. De UM PRO 30 is de beste keuze voor artiesten die een uitstekende geluidskwaliteit wensen in een universele uitvoering. Daarnaast is de UM PRO 30 net zoals de UM PRO 20 en UM PRO 10 uitgerust met een duurzame 50" stereo ‘Y’ EPIC vervangbare kabel en 3.5mm stereo jack. De Star en True-Fit tips passen zich perfect aan het oor aan en blijven comfortabel zelfs bij langdurig gebruik. Bovendien bieden ze een demping van 25dB. De UM PRO 30 is de ultieme universele monitor voor “on stage” gebruik , perfect voor iedere artiest, ongeacht welk instrument gebruikt wordt. De UM PRO 30 is standaard zwart van kleur met transparante behuizing.

UM PRO 50

Universele 3-weg inear met 5 drivers per zijde | Prijs 689,70

''The new and improved''

De UM Pro 50 is ontwikkeld voor en door muzikanten. Met 5 drivers aan beide zijden en een 3-weg crossover is dit het neusje van de zalm op gebied van universele inear monitoring. De UM Pro 50 produceert een kraakhelder geluid met uiterst dynamische bassen.

Daarnaast is de UM PRO 50 uitgerust met een duurzame EPIC vervangbare kabel en 3.5mm stereo jack. De siliconen (STAR tips) en schuimtips (True-Fit Tips) passen zich perfect aan het oor aan en blijven comfortabel zelfs bij langdurig gebruik. Bovendien bieden ze een demping van 25dB. De UM PRO 50 is standaard zwart van kleur met transparante behuizing.

MusiciansHearing

Bossa Novastraat 17 
1448 VN Purmerend 
T. +31 (0)6 14169598